Baby Nest Bed Kannettava Matkasänky
Baby Nest Bed Kannettava Matkasänky
Baby Nest Bed Kannettava Matkasänky
Baby Nest Bed Kannettava Matkasänky
Baby Nest Bed Kannettava Matkasänky

Baby Nest Bed Kannettava Matkasänky

(0 Arvostelut)


  • €57.30
  • Hinta sisältää ALV

Baby Nest Bed Kannettava Matkasänky

Kategoriat: Vauva & Lapset, Vauvan sängyt & Puskurit

Väri: Hevonen,Pilvet,Vaaleanpunainen Kani,Männyt,Kruunu,Kettu,Musta Jääkarhu,Oranssi Jääkarhu,Valkoinen Kissa,Musta Kissa

Kuvaus

Mukava Vauvien Tuli: Vauvanpesämme Sopii 0-12 Kuukauden Ikäiselle Vauvalle. Kaikki Materiaalit Ovat Pehmeitä Ja Hengittäviä. Sängynpeite On Kaksipuoleinen, Toinen On Minky Dot -Kangasta Ja Toinen On Puuvillaa, Molemmat Materiaalit Tarjoavat Lämpöä Ja Viihtyisyyttä Vastasyntyneelle Vauvallesi.

Täydellinen Yhteistyönnukkuun: Täydellinen Nukkumiseen Ilman Huolta Pyörii Vauvan Yli. Vauva Rakastaa Nukkumista Ja Pedattu Sängystä Pinnasänkyyn Siirtyminen On Helpompaa. Käytä Myös Matkustamiseen. Lapsesi Tuntee Olonsa Mukavaksi Ja Turvalliseksi Pehmeässä Vastasyntyneen Lepotuolissamme. Tällainen Turvallinen Nukkuja Antaa Vauvallesi Syvän Ja Mukavan Unen, Koska Pienet Rakastavat Jäljitelmää Äidin Kohdussa Oleskelusta. Se Auttaa Vastasyntyneiden Yleisiin Uniongelmiin, Kuten Nukkumiseen Vanhemman Sylissä Tai Usein Heräämiseen.

Kannettava Ja Keveys: Sen Molemmilla Puolilla On Kahvat, Joista On Kätevä Ote Ja Se Kulkee Mukana Matkalla.

Huomaa, että värit voivat vaihdella hieman valotehosteiden vuoksi. Valon ja näytön erosta johtuen kuva ei välttämättä heijasta kohteen todellista väriä. Kiitos ymmärryksestäsi.

Toimitus

Normaalisti tilauksesi käsittely kestää 1-2 arkipäivää.

Useimmille tilauksille: Arvioitu toimitusaika: 7-14 työpäivää.

Lähetämme DHL:n, UPS:n, FedExin, EMS:n, Postin kautta, tilauksesi toimitustapa tilauksesi painon ja osoitteen mukaan.

Toimituskulut näkyvät sen jälkeen, kun tuote on lisätty ostoskoriin, jos haluat nähdä ostettavan tuotteen tarkat toimituskulut. Toimituskulut riippuvat tilauksen hinnasta.

Huomautus:

Toimitus saattaa viivästyä ylivoimaisten esteiden, kuten luonnonkatastrofien, huonon sään ja muiden suoraan meistä riippumattomien tapahtumien, kuten yleisten vapaapäivien, vuoksi.

Kuinka seurata tilaustani?

Kun olemme lähettäneet tilauksesi, saat sähköpostin, joka sisältää tilauksesi tiedot ja seurantanumeron. Se sisältää tilausnumerosi, toimitustavan, tilauksen seurantanumeron ja seuranta-URL-osoitteen verkossa. Odota 48 tuntia, ennen kuin seurantatiedot alkavat päivittää.

Jos tarvitset lisää seurantatietoja, ota meihin yhteyttä.

Palautus ja vaihto

Jos et ole täysin tyytyväinen verkkoostokseesi, tarjoamme sinulle 30 päivän palautus- ja vaihtokäytännön, mikä tarkoittaa, että sinulla on 30 päivää aikaa tuotteen vastaanottamisen jälkeen pyytää palautusta tai vaihtoa.

Huomautus:

Kaikki palautukset ja vaihdot on pyydettävä 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla sama kuin lähetetty paketti, eikä tuote ole vaurioitunut (tuotetta ei ole käytetty).

Jos tarvitset lisätietoja tai apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.