4 Kpl 100 Led-aurinkoenergialla Toimiva Pir-liiketunnistimen Seinävalo Ulkopuutarhalamppu 3 Tilaa
4 Kpl 100 Led-aurinkoenergialla Toimiva Pir-liiketunnistimen Seinävalo Ulkopuutarhalamppu 3 Tilaa

4 Kpl 100 Led-aurinkoenergialla Toimiva Pir-liiketunnistimen Seinävalo Ulkopuutarhalamppu 3 Tilaa

(0 Arvostelut)

  • €95.50
  • Hinta sisältää ALV

4 Kpl 100 Led-aurinkoenergialla Toimiva Pir-liiketunnistimen Seinävalo Ulkopuutarhalamppu 3 Tilaa

Kategoriat: Koti & Puutarha, Valot & Valaistus

Ominaisuudet:
Erittäin Tehokas Aurinkopaneeli & 100 Led Super Kirkkas: Tämä Aurinkovoimalla Toimiva Valo Toimii Automaattisesti Ilman Sähköä Tai Ylimääräistä Akkua, Se On Varustettu Maailman Johtavilla Aurinkopaneeleilla (Monokiteinen Pii), Joka Muuntaa Jopa 19 % Auringonvalo Sähköenergiaksi. Päivitetyt Tehokkaat 100 Led-Valoa Tarjoavat Erinomaisen Valaistuksen Jopa 1000 Lumenille. Tarjoaa Erinomaisen Valaistuksen Ja Muuttaa Pimeän Tilan Kirkkaasti Valaistuksi Ja Turvaa Kotisi.
3 Työtilaa: Vesitiivis Kodin Turvaliiketunnistinvalaisin Tuo 3 Työtilaa Erilaisiin Käyttötilanteisiin. Ne Ovat Sensor Mode + Dim Light Sensor Mode + Dim Light Long Light Mode -Tilaa Voidaan Käyttää Laajasti Puutarhassa, Patiopihassa, Kansiautotallissa, Ajotieltä Kuistilla, Nurmikolla, Polulla Kaikissa Sääolosuhteissa. (Tietoja Kolmesta Tilasta, Katso Kuvat)
Anturitila Voi Olla Todella Kätevä: Kytke Päälle Yöllä, Kun Liiketunnistin Havaitsee, Ja Sammuu Automaattisesti 15 Sekunnin Kuluessa Liikkeen Pysähtymisestä.
270°C Laajakulmavalo: Aurinkoseinävalaisimet Käyttämällä Ainutlaatuisia 4-Puolisia Sisäänrakennettuja Led-Valoja. Laajakulmainen Valaistusrakenne, Valaistusaluetta Voidaan Parantaa Jopa 270 °C. Peittoaluetta On Siis Päivitetty Lähes Kolme Kertaa Aiempaa. Toimi Kevyempänä Valonlähteenä. Täyttää Yötoimintasi Tai Turvallisuustarpeesi.
120°C & 17Ft Anturin Alue: Aurinkovalo Valaisee Sisäänrakennetun Pir-Liiketunnistimen, Ja Liike Voidaan Havaita 120°C:N Tunnistusalueella Ja 17 Jalkaa Anturin Pituudella. Se On Riittävän Herkkä Käytettäväksi Talon Turvavalona, Tuo Sinulle Kätevää Ja Turvallista Yöllä.
Tekniset Tiedot:
Anturin Kulma: 270 Astetta
Vesieristysluokitus: Ip65
Kotelon Materiaali: Abs
Teho: 2W
Lumen: 1000Lm
Akun Kapasiteetti: 2200Mah
Latausaika: 8-12 Tuntia
(Suorassa Auringonpaisteessa)
Latausaika: Yli 10 Tuntia (Riippuu Tilasta Valitseminen,)
Paketti Sisältyy:
4 X Aurinkopaneelivalaisin

Huomaa, että värit voivat vaihdella hieman valotehosteiden vuoksi. Valon ja näytön erosta johtuen kuva ei välttämättä heijasta kohteen todellista väriä. Kiitos ymmärryksestäsi.

Toimitus

Normaalisti tilauksesi käsittely kestää 1-2 arkipäivää.

Useimmille tilauksille: Arvioitu toimitusaika: 7-14 työpäivää.

Lähetämme DHL:n, UPS:n, FedExin, EMS:n, Postin kautta, tilauksesi toimitustapa tilauksesi painon ja osoitteen mukaan.

Toimituskulut näkyvät sen jälkeen, kun tuote on lisätty ostoskoriin, jos haluat nähdä ostettavan tuotteen tarkat toimituskulut. Toimituskulut riippuvat tilauksen hinnasta.

Huomautus:

Toimitus saattaa viivästyä ylivoimaisten esteiden, kuten luonnonkatastrofien, huonon sään ja muiden suoraan meistä riippumattomien tapahtumien, kuten yleisten vapaapäivien, vuoksi.

Kuinka seurata tilaustani?

Kun olemme lähettäneet tilauksesi, saat sähköpostin, joka sisältää tilauksesi tiedot ja seurantanumeron. Se sisältää tilausnumerosi, toimitustavan, tilauksen seurantanumeron ja seuranta-URL-osoitteen verkossa. Odota 48 tuntia, ennen kuin seurantatiedot alkavat päivittää.

Jos tarvitset lisää seurantatietoja, ota meihin yhteyttä.

Palautus ja vaihto

Jos et ole täysin tyytyväinen verkkoostokseesi, tarjoamme sinulle 30 päivän palautus- ja vaihtokäytännön, mikä tarkoittaa, että sinulla on 30 päivää aikaa tuotteen vastaanottamisen jälkeen pyytää palautusta tai vaihtoa.

Huomautus:

Kaikki palautukset ja vaihdot on pyydettävä 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla sama kuin lähetetty paketti, eikä tuote ole vaurioitunut (tuotetta ei ole käytetty).

Jos tarvitset lisätietoja tai apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.